tirsdag 14. april 2015

Høstens kommunevalg; akkurat nå ser det ut til at jeg kommer til å stemme Fremskrittspartiet

Også ved dette valget har jeg tenkt å beskrive mine kvaler ved valg av parti som fortjener min stemme. Men før jeg begynner å vurdere kommunevalg, fylkestingsvalg, lokalpolitikere og lokale saker, må jeg bare få luftet situasjonen som den er i dag.

Og da ligger Frp an til å få min stemme.

Kravet er imidlertid at de må fortsette å levere. Jeg var veldig kritisk til Frp da jeg skrev min  vurdering før forrige stortingsvalg. Samtidig som jeg innrømmet at det var litt jåleri som gjorde at jeg ikke ville bli assosiert med partiet.
Nå har de regjert sammen med Høyre etter det, og støttet av det de selv kaller to tullepartier, har de levert god underholdning for en som står på sidelinjen slik som jeg gjør.

Og jeg har lov til å kjøre Segway om jeg skulle falle for fristelsen til å kjøpe.
Leverer Fremskrittspartiet varene, blir denne logoen tatovert på min høyre rumpeball

Frp viser en enestående evne til å snu nederlag til seier. Det har stormet mye rundt justisminister Anders Anundsen, men han er meget fornøyd med å fått til en innstramming i forbindelse med forliket regjeringen gjorde med støttepartiene i asylbarnsaken.

Men de må altså fortsatt levere om de skal få min stemme.

Asylbarna som har rett på ny vurdering må få denne raskt, ikke la det drøye ut slik som i saken med tolkene i Afghanistan.

Og de må levere i forhold til resten av avtalen. For meg er det særlig viktig at Anundsen statuerer eksempel i forhold asylsøkere som har fått opphold, men som på grunn av endringer i situasjonen i landet de kommer fra ikke lenger har noe beskyttelsesbehov. Denne delen av avtalen krever jeg at de overoppfyller for at jeg skal gi dem min stemme.

Det kan de gjøre ved å ikke lenger la Mazyar Keshvari ha lovlig opphold i Norge. Han bør gå foran som et godt eksempel og returnere til hjemlandet Iran. Ja, jeg vet at det i avtalen er satt en tidsfrist på 5 år, men hvorfor ikke overoppfylle? Og Mazyar hadde bare vært her i 2 år da beskyttelsesbehovet han hadde, opphørte.
I likhet med andre iranere som fikk innvilget asyl på 1980-tallet, har han sikkert vært i Iran på ferie og besøk. Og du reiser ikke til et land der du har beskyttelsesbehov på ferie. Dessuten var nok ikke engang Mazyar så uskikkelig som barn at regimet i dag har noe nag til ham. Og Iran-Irak-Krigen som han flyktet fra sluttet jo i 1988.Reiser han frivillig tilbake, skal jeg stemme Frp. Da er blir vi kvitt en kriminell innvandrer i samme slengen. For han truet jo med å skyte NRK-profilen Ingunn Solheim, og er som sådan helt på høyde med Mulla Krekar som truet Erna Solberg.

Reiser han ikke frivillig, kan Anundsen sende ham ut ved hjelp av politiet. Tvangsreturnere ham tilbake dit han kom fra. Mazyar er jo en voksen ressurssterk mann, og noe humanitært grunnlag kan det umulig være i en sånn sak. Så få ham ut Anders!

Gjør Anders Anundsen dette, skal jeg ikke bare stemme Frp, jeg skal melde meg inn og delta i valgkampen. Og jeg skal tatovere logoen til Frp på høyre rumpeball slik at den vises når jeg går i tangatruse, speedo eller Borat-drakt.

Og jeg tror Siv Jensen vil bli like glad som meg over å bli kvitt denne karen. Da kan hun lettere konsentrere seg om å være partileder og finansminister.

Kanskje kan Mazyar ta med seg Carl I, Christian og Per i samme slengen?

1 kommentar: