tirsdag 5. mars 2013

Voltaren, doping og dårlige sjekketriks


Nå nærmer bloggen min seg sosialpornografi. I går prøvde jeg å fortelle om en date som ikke kunne dokumenteres, i dag må jeg stå frem med dopingbruk.
Etter uvettig skikjøring i går, måtte jeg i dag kaste inn håndkleet og begynne på Voltaren. Dvs at jeg bruker en no name utgave som skal være like bra, men er 30 kroner billigere. Apotekene er nå forpliktet til å tilby dette, selv om respten lød på Voltaren. Viktig å spare litt der en kan, særlig når jeg hørte at en kollega brukte fire forskjellige tabletter hver morgen. Det går vel den veien med meg og etterhvert, og 30 kroner her og 30 kroner der blir fort en storbyweekend i året når alderen begynner å kreve utstrakt medisinbruk.


Nå besto ikke den uvettige skihjøringen min av en trippel cork, fakie backflip 1080 med grab eller lignende som jeg vet sikkert mange av mine lesere tror. Tvert om var det stille og rolig baklengs ploging med nybegynner foran meg som jeg styrte skituppene på som tok knekken på venstre hofte. Jeg vet jo at karrieren min som plogende skiløper er over, ikke fordi jeg har blitt mer glad i fart, men fordi jeg har fått artrose i hoftene. Også kalt gikt. Det høres unektelig ut som noe en har på gammelhjemmet. Men jeg fungerer greit, så lenge jeg ikke ploger på ski, prøver meg på 1000 m brystsvømming eller andre øvelser med leddutslag i hoftene. Og når flere elever var totalt nybegynnere på ski, var det kjedelig å ikke kunne hjelpe en kollega med hendene fulle.


Nå håper jeg bare jeg er i full fart igjen i morgen. Da skal jeg ikke ploge en meter. Men en tanke slår meg, neste gang skal jeg be legen om resept på stikkpiller. Det fikk jeg ved en tidligere anledning da det var mistanke om nyrestein. Voltaren er vel Voltaren, selv om måten den taes på er litt forskjellig? Stikkpillene fikk jeg for ca 15 år siden, da var det nærmest tabubelagt med stikkpiller. Vi lo mye av det i godt lag, og det ble lansert som tidenes dårligste sjekketriks å spørre en dame om hjelp til å ta stikkepillen. På disse 15 årene har verden blitt stadig mer kinky, tabuene færre, og kanskje er tiden inne til å prøve? Det verste som kan skje er jo å få et nei, og det er man med tiden blitt vant til.

Ikke la noe være uprøvd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar